Roolin tiedot

Järjestämme dialogidemopäivät toimistollamme 22.6. ja 29.6.!

Dialogidemoissa kuvaamme sinusta lyhyen esittelyt sekä etukäteen annetun dialogin toisen mukaan valitun henkilön kanssa. Tallennamme videonäytteesi Faces by Helsinki Casting -profiiliisi, jossa se on meidän roolittajien nähtävillä. Dialogidemo antaa meille entistä paremmat työkalut harkita ja ehdottaa sinua rooleihin!

Kesäkuun kahtena viimeisenä keskiviikkona toteutuvat demopäivät on jaoteltu seuraavasti:

22.6. AMMATTILAISET

29.6. MUUT (puoliammattiliset, harrastajat sekä aloittelijat)

Ehdotamme sinulle profiilisi perusteella aikaa joko ammattilaispäivään tai muut-päivään. Tilaisuuden kesto on max. 30 min per pari, aikavälillä 10-18.

Hinta: 10€

Kerätyt varat ohjataan Ukrainan lapsille Unicefin kautta.

Demopäivä on tarkoitettu täysi-ikäisille rekisterissämme oleville näyttelijöille ja esiintyjille. Mukaan haetaan omalla profiililla klikkaamalla tässä ilmoituksessa ”Hae roolia” -painiketta. Jos sinulla ei vielä ole profiilia, luo ensin sellainen ja täytä profiiliisi kaikki valokuvat sekä tietosi mahdollisimman tarkasti.

Huomioithan, että mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Pyrimme valitsemaan ensisijaisesti tyyppejä, joista meiltä ei löydy vielä koekuvausmateriaalia tai aiemmin tehtyä demoa tai niistä on kulunut jo useampia vuosia. Lähetämme lisätietoja mukaan mahtuneille ammattilaisille viimeistään perjantaina 17.6. ja muille torstaina 23.6.

Mikäli et tällä kertaa saa kutsua demoon, ei hätää – dialogidemopäiviä järjestetään joka kuukausi!

Lisätietoja: casting@helsinkicasting.com