Roolin tiedot

Tuotanto:
Neljä pientä aikuista / Selma Vilhunen
Palkkio:
40€
Huom! Hakuaikaa jatkettu su 14.11. asti!

Etsimme avustajia Selma Vilhusen seuraavaan elokuvaan ”Neljä pientä aikuista”!

Tuffi films kuvaa Selma Vilhusen uutta draamaelokuvaa loppuvuoden ajan Helsingissä ja lähialueilla. Päiväkohtaisia avustajahakuja julkaistaan myöhemmin, mutta voit nyt jo hakea avoimella haulla avustajaksi koko kuvausjaksolle. Etsimme erittäin paljon kaiken ikäsiä ja oloisia avustajia, joten hae rohkeasti mukaan oli sinulla kokemusta tai ei! Kuvaamme kohtauksia mm. kirkossa, konserttisalissa ja kreisibailuissa klubilla!

Avustajille maksetaan 40€ palkkio kuvauspäivältä.

Hakuaikaa on sunnuntaihin 31.10. asti, mutta mitä aiemmin haet, sitä todennäköisemmin ehdit mukaan 🙂

Varmista, että profiilissasi on selkeä kokovartalokuva ja ajankohtaiset tiedot. Jos sinulla ei ole vielä profiilia, voit luoda sen helposti tästä.

Selma Vilhunen on ohjannut aiemmin mm. elokuvat Hölmö nuori sydän, Tyttö nimeltä Varpu, sekä Suomen ensimmäisen Oscar ehdokkuuden saaneen lyhytelokuvan Pitääkö mun kaikki hoitaa? 

Koronatilanne tullaan ottamaan erityisen tarkasti huomioon kuvauksissa taataksemme turvallisen työympäristön avustajille ja kuvausryhmälle. Halutessasi voit lukea lisää Helsinki Castingin koronaohjeistuksesta täältä. Tuotannossa noudatetaan av-alan järjestöjen antamaan korona-ohjetta, joka on THL:n hyväksymä ja jonka sisältöä voit tutkia tarkemmin täältä. Kuvaustilanteissa noudatetaan turvavälejä myös avustajien kanssa.

Koska kyseessä on yleinen haku koko kuvausjaksolle, emme vastaa jokaiselle hakijalle erikseen, otamme yhteyttä vain valittuihin.

Ilmoita itsesi ja kaverisi mukaan, jos haluatte osaksi modernia suomalaista laatudraamaa!

Huom! Haethan mukaan viimeistään su 14.11. klo 23:30 mennessä.

 

Kuvaaja Ron Lach palvelusta Pexels