Roolin tiedot

Tuotanto:
Rikosdraamasarja
Kuvauspäivä:
6.9. - 7.10.
Palkkio:
40€ kuvauspäivältä

Etsimme avustajia rikosdraamasarjan kuvauksiin koko kuvausjaksolle!

Sarjaa kuvataan syyskuussa Helsingissä ja lähialueilla. Päiväkohtaisia avustajahakuja julkaistaan myöhemmin, mutta voit nyt jo hakea avoimella haulla avustajaksi koko kaudelle. Otamme yhteyttä valittuihin, kun löydämme sopivan avustajaroolin. Etsimme kaikenikäsiä ja oloisia avustajia, joten hae rohkeasti mukaan oli sinulla kokemusta tai ei!

Avustajille maksetaan 40€ palkkio kuvauspäivältä.

Hakuaikaa on sunnuntaihin 19.9. asti, mutta mitä aiemmin haet, sitä todennäköisemmin ehdit mukaan 🙂

Varmista, että profiilissasi on selkeä kokovartalokuva ja ajankohtaiset tiedot. Jos sinulla ei ole vielä profiilia, voit luoda sen helposti tästä.

Koronatilanne tullaan ottamaan erityisen tarkasti huomioon kuvauksissa taataksemme turvallisen työympäristön avustajille ja kuvausryhmälle. Halutessasi voit lukea lisää Helsinki Castingin koronaohjeistuksesta täältä. Tuotannossa noudatetaan av-alan järjestöjen antamaan korona-ohjetta, joka on THL:n hyväksymä ja jonka sisältöä voit tutkia tarkemmin täältä. Kuvaustilanteissa noudatetaan turvavälejä myös avustajien kanssa.

Koska kyseessä on yleinen haku koko kuvausjaksolle, emme vastaa jokaiselle hakijalle erikseen, otamme yhteyttä vain valittuihin.

Ilmoita itsesi ja kaverisi mukaan, jos haluatte osaksi kansainvälisen tason rikossarjaa!

Huom! Haethan mukaan viimeistään su 19.9. klo 23:30 mennessä.

Photo by Haydan As-soendawy from Pexels