Roolin tiedot

Kuvauspäivä:
2022

Teemme roolitusta elokuvaan, joka kuvataan vuonna 2022 Suomessa ja Ruotsissa.

Etsimme päähenkilölle isää ruotsinsuomalaiseen perheeseen ikähaarukalla 37-47v. Hahmo on tärkeä sivurooli. Hahmolla ei tarvitse olla täydellistä riikinruotsia, mutta ruotsiksi täytyy silti pystyä replikoimaan ja heittäytymään. Hahmo on perheineen Ruotsiin muuttanut suomalainen.

Elokuva sijoittuu Ruotsiin ja Suomeen 1990-luvun lopulle. Tarinassa kaksi teiniä (perheineen) kohtaavat laivamatkan aikana Suomen ja Ruotsin välillä.

Elokuvan tuottaa ruotsalainen tuotantoyhtiö. Etsimme rooliin ammattinäyttelijää.

Kysymykset/lisätiedot otsikolla ”Sverige-Finn isä”: casting@helsinkicasting.com ! Jos sinulla on työnäytteitä, mitä et saa profiiliisi voit myös laittaa niitä sähköpostissa. Hakemukset ensisijaisesti Faces by Helsinki Casting-profiilillasi (profiilin luominen vie 2min ja pysyt jatkossakin perillä meneillään olevista roolituksista!). Jos sinulla on agentti, voit mainita sen profiilissasi ja olemme yhteydessä sinuun agenttisi kautta.

Tämä haku on osittain avoin, teemme roolitustyötä myös perinteisiä väyliä suoraan kontaktoimalla mielestämme rooliin sopivia näyttelijöitä. Tämä on kuitenkin myös hyvä keino muistutella itsestäsi!

Haku sulkeutuu pe 26.2. Lähetämme selftape-pyyntöjä valituille ehdokkaille loppuviikosta.

Haemme roolihenkilölle myös kahta tytärtä. Toinen rooleista päärooli, vinkkaathan jos perheestäsi löytyy sopivia ehdokkaita myös näihin! Ilmoitukset avoimissa rooleissa.

 

 

 

Vaatimukset:
Profiilissa tuoreet kuvat ja tiedot täytetty, kielitaito, aiempi työkokemus kameran edestä.
Koekuvaus (ohjeet/lisätiedot):
Pyydämme selftapet sopiviltya ehdokkailta!